Om Linnéa

Att helt enkelt att få känna mig trygg och obesvärlig.

Jag är tvåbarnsmamma, yogalärare och Holistic Core Restore® Coach (funktionell träning för kvinnor). Jag vill erbjuda något som jag själv saknat: att på ett och samma ställe få förklara mina symptom, bli lyssnad på, få ett personligt anpassat träningsprogram, få bli informerad om vilka symptom som kräver läkarbesök istället för träning och helt enkelt att få känna mig trygg och obesvärlig.

Det finns sådana människor idag och dem fick jag leta mig till, efter oändliga besök hos experter som sa att allt såg bra ut. Men väl där förändrade det mitt liv, så därför är jag fast besluten om att bli en av dem som kan hjälpa, om inte direkt så vet jag vart jag ska skicka dig.

Jag jobbar ständigt med att växa och lära mig mer för att, genom träning, försöka bidra till den omfattande tillsyn som jag anser att kvinnor har rätt till.  Ibland handlar det om att ”hitta hem” till muskler och delar av kroppen man inte längre har kontakt med, så som att hitta bäckenbotten eller läka en diastas.

Andra gånger handlar det om tillåtelse att röra på sig efter att ha fått en diagnos och man är rädd, till en längtan att få slänga inkontinensskydden i soporna en gång för alla. Eller en stund att vila genom yogan och ge kroppen en chans att få komma till tals och för dig en chans att lyssna om du ständigt är på språng.

Så kika runt och se efter om du tror att något av det jag erbjuder kan passa dig, allt från förlossningsförberedande- och mamma/baby yoga, till de funktionella träningsprogrammen som Holistic Core Restore@ Every Woman Programme, Diastasis Programme eller Heat.

I programmen får du mer personlig tillsyn, samt kost- och livsstilsråd om du så önskar men inget måste (det finns redan i överflöd tänker jag, så du bestämmer vad vi fokuserar på). Så mycket information som möjligt ingår alltid.

, design by Cecilia Wong