Holistic Core Restore® 

Holistic Core Restore®
Everywoman Programme

Det här är ett sex veckors träningsprogram för dig som vill investera i kunskap och styrka på insidan, som ger dig en grund att stå på inför all annan träning. Detta är något för alla; oavsett om du fött barn eller inte, gått igenom klimakteriet eller inte. Målet att du ska känna och se resultat efter dessa veckor.

Så här funkar det: När du anmält dig får du ett frågeformulär som du svarar på i lugn och ro, så att jag får reda på om du har något speciellt syfte eller mål med träningen. Vid första tillfället får du ditt tränings-kit som du får behålla och vi går igenom grunderna. Därefter ses vi i liten grupp en gång i veckan i sex veckor för ett roligt och lärorikt träningspass. Däremellan får du en hemläxa att göra 3-4 gånger i veckan i form av en träningsvideo du lätt kan följa hemma. Detta för att nå allra bäst resultat. Du får nya filmer varannan vecka så att det går framåt!

Som del av kursen får du tillgång till en portal där det även finns information om kost & näring. Du får även en diasats-check om du vill.

Nästa kursstart 19 mars på Lila Lotus, Birger Jarlsgatan 93, kl.17.30-18.30.

Holistic Core Restore®

Diastasläkning

Detta program är för dig som har en diastas och vill veta hur du kan läka och kontrollera den. För att läka en diastas måste vi använda HELA kroppen, inte bara fokusera på magen. Här bygger vi upp sakta från grunden, och är lyhörda för minsta lilla som inte känns bra. Det här programmet erbjuder jag endast som 1:1.

Kontakta mig så bokar vi in dig.

, design by Cecilia Wong